DEINZEZe hebben allebei al jaren ervaring in het organiseren van kinderkampen in Deinze, maar voor het eerst slaan Daan Boydens van Teamadventure en Cedric Vlaeminck en Sabine De Vos van de vzw Savafoot de handen in elkaar. Samen nodigen ze kinderen van 7 tot 14 jaar in de eerste week van augustus uit voor een avonturen/voetbalkamp in de Brielmeersen. De inschrijvingen zijn vandaag gestart. “Blij dat we terug iets hebben om naar uit te kijken”, klinkt het.Anthony Statius 01-12-20, HLN.

Met 19 jaren op de teller mag Daan Boydens zijn bedrijf Teamadventure gerust een gevestigde waarde noemen in Deinze. Daan en zijn team verzorgen iedere vakantie avonturenkampen en dit doen ze sinds 2017 in provinciaal domein De Brielmeersen. Ook de vzw Savafoot mag tot de gevestigde waarden gerekend worden, want zij organiseren al 21 jaar voetbalstages voor de jeugd. Voor het eerst werken de twee organisaties samen.

Lasershooten

“Heel wat kinderen die naar onze kampen komen, gaan ook op voetbalstage met Savafoot”, zegt Daan Boydens. “We zijn allebei actief op hetzelfde domein en we geloven allebei in de kracht van samenwerking. Daarom organiseren we van 2 tot en met 6 augustus samen een kamp voor kinderen en jongeren van 7 tot 14 jaar. Dit kan perfect coronaproof verlopen door met bubbels van maximaal 45 kinderen te werken. De deelnemers zullen een halve dag voetbaltraining krijgen van de ervaren monitoren van Savafoot en de rest van de dag kunnen ze bij ons terecht voor een van onze activiteiten zoals de ‘zombiebeek’ en een spelletje lasershooten.”

Enthousiast

Ook Cedric Vlaeminck en Sabine De Vos van Savafoot zijn enthousiast over de samenwerking. “In de zomervakantie organiseren wij normaal gezien twee stages en nu kunnen we ons aanbod verruimen met dit avonturen/voetbalkamp”, zegt Cedric Vlaeminck. “De voetbaltrainingen vinden plaats op de oefenterreinen in de Brielmeersen en dat is op een steenworp van Teamadventure. Deze samenwerking werd mede mogelijk gemaakt door de provincie Oost-Vlaanderen.”

Inschrijven kan vanaf vandaag via www.teamadventure.be en www.savafoot.be.

Categorieën: Communicatie

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *