Onze voetbalstages

Savafoot VZW Deinze organiseert voetbalstages in en rond Deinze (Oost-Vlaanderen) tijdens de schoolvakanties. Wil je je voetbalvaardigheden aanscherpen tijdens de herfstvakantie, zomervakantie, paasvakantie of kerstvakantie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook organiseren we extra techniektrainingen tijdens de zomer voor zij die een voorsprong willen nemen voor het komende voetbalseizoen.

foto boarding VTI

Herfststage 2022

Woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022
Terwijl de competitie stil ligt en niemand naar school moet, schaven we samen onze techniek bij. Zo zijn we helemaal klaar voor de rest van het seizoen.

foto kunstgras Deinze 5

Paasstage 2023

Maandag 3 - vrijdag 7 april 2023
We voorzien ook in de paasvakantie een supertof voetbalkamp. Samen met de andere voetballers werken aan je techniek tijdens het passen of het scoren.

foto kunstgras Deinze 8

Zomerstage juli 2023

Maandag 3 - vrijdag 7 juli 2023
Een hele week voetbal? Dat kan zeker! Ons voetbalkamp in juli is helemaal klaar voor jou. We combineren techniektrainingen, scoren, duels en heel wat plezier!

314331586_586610493264833_4330865366812672139_n

Kerststage 2022

Woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december 2022 en/of woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 januari 2023
Terwijl de competitie stil ligt en niemand naar school moet, schaven we samen onze techniek bij. Zo zijn we helemaal klaar voor de rest van het seizoen.

foto kunstgras Deinze 6

Technische trainingen/ Keepertraining

Juni 2023 - zie data bij meer info
Extra technische trainingen om je voetballende kwaliteiten te verbeteren? Dat kan! Tijdens de maand juni schaven we samen onze techniek bij.

foto kunstgras Deinze 7

Zomerstage augustus 2023

Maandag 21 - vrijdag 25 augustus 2023
Om de zomer in goede vorm af te sluiten, voorzien we ook eind augustus een voetbalkamp. Een hele week voetbal en enorm veel fun.

foto parcours Palaestra

Krokusstage 2023

Maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 februari 2023 en/of donderdag 23 en vrijdag 24 februari 2023
De krokusvakantie is het ideale moment voor een voetbalkamp bij Savafoot vzw. Met een focus op techniek gaan we aan de slag om jullie verder te begeleiden.

foto nevenactiviteit

Savafoot goes Teamadventure (Pasen)

Dinsdag 11 - vrijdag 14 april 2023
Een halve dag voetbal en een halve dag avontuurlijke sporten? Dat kan tijdens onze stage ism Teamadventure!

foto nevenactiviteit

Savafoot goes Teamadventure

Maandag 7 - vrijdag 11 augustus 2023
Een halve dag voetbal en een halve dag avontuurlijke sporten? Dat kan tijdens onze stage ism Teamadventure!

"Superleuk en leerrijk voor de kindjes! Je ziet na de stage zo de verandering. Het enige kamp waar ze met plezier nog naartoe willen"
Deborah
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ongelooflijk goed georganiseerd, gemotiveerde trainers en een zoon die elke dag weer even enthousiast vertrekt en licht teleurgesteld is als de week weer om is. 😉"
Annelies
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ervaren trainers, super locatie, warm middageten, penalty cup. Een aanrader voor ieder kind die graag met voetbal bezig is. Super stage!"​
Maika
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Savafoot Deinze vzw zet zich in voor het organiseren van voetbalstages in Oost-Vlaanderen en technische trainingen. De stages van Savafoot worden steeds professioneel georganiseerd. We werken altijd met ervaren en gediplomeerde trainers en zetten alles in het werk om de stages vlot te laten verlopen. De voetbalkampen vinden steeds tijdens de vakanties plaats en zijn toegankelijk voor iedereen. We focussen op techniek van jonge voetballers.

De groepen op de voetbalkampen worden klein genoeg gehouden zodat er voor iedereen voldoende individuele aandacht kan zijn. De ideale stage voor tijdens de vakanties of wanneer de reguliere seizoenen stil liggen. Naast het voetballende deel zorgen we er ook voor dat de kinderen voldoende fun hebben. Presteren is belangrijk, maar nieuwe vrienden maken evenzeer!